Uitnodiging twee lezingen en ALV

Hij is specialist op het gebied van kranswieren en andere onderwatervegetatie. Emile Nat onderzoekt al decennia lang de onderwatervegetatie in de Botshol, en tijdens zijn lezing zoomt hij in op de relatie tussen waterplanten en waterkwaliteit in dit gebied.  Ook de maatregelen die worden genomen om de waterkwaliteit in de Botshol te verbeteren en de connectie met de Vinkeveense Plassen komen aan bod. 

Vorig jaar kondigde Luuc Mur na ruim 50 jaar (!) zijn vertrek aan als bestuurslid bij De Groene Venen. Na de lezing van Emile Nat neemt hij met een korte presentatie over 50 jaar De Groene Venen in stijl afscheid van onze vereniging. 

De lezing van Luuc Mur wordt gevolgd door de uitreiking van De Groene Pluim. Deze prijs wordt door Vereniging De Groene Venen uitgereikt aan een persoon die zich in onze gemeente bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de natuur. Na de uitreiking volgt een korte pauze en wordt de jaarlijkse ALV van De Groene Venen gehouden. Het jaarverslag kunt u hier bekijken en downloaden.


De lezingen zijn gratis voor leden en niet-leden. 

Belangrijke info

Datum
23/4/2024
Tijd
19:30 uur
Locatie
De Boei (Zuwezaal 1e verdieping), Kerklaan 32 Vinkeveen
Aanmelden
n.v.t.

Ook helpen met het beschermen van de natuur en ons landschap?

Wordt dan voor maar 5 euro per jaar lid en ondersteun ons voor behoud van de Vinkeveense Plassen en de veenweidegebieden.

Word lid