Archief

Hieronder zijn de jaarverslagen, nota’s & notities en de meest recente columns (gepubliceerd in Weekblad De Groene Venen). Alle documenten kunnen eenvoudig worden gedownload door te klikken op een link.

Jaarverslagen

In de jaarverslagen tref je de notulen van de Algemene Ledenvergaderingen aan. Tevens zijn de Statuten en het Beleid van De Groene Venen onderstaand te downloaden.

Nota’s & Notities

De Groene Venen brengt regelmatig nota’s en notities uit. Deze nota’s en notities behandelen uiteenlopende onderwerpen. Het is maar net waar op dat moment onze aandacht naar uitgaat. Dat kan zijn naar aanleiding van een politieke of bestuurlijke gebeurtenis of een belangrijke natuurmaatregel die van invloed is op onze direct leefomgeving.

Hieronder vind je alle nota’s en notities die door De Groene Venen zijn uitgebracht. Veelal betreft het documenten in PDF. Als je op de link klikt dan opent de bijlage doorgaans vanzelf.

Ook helpen met het beschermen van de natuur en ons landschap?

Wordt dan voor maar 5 euro per jaar lid en ondersteun ons voor behoud van de Vinkeveense Plassen en de veenweidegebieden.

Word lid